Strømlinet støtter op om den lokale danske natur

 

Strømlinet har meldt sig som sponsor af næste års Faunastriber og støtter dermed op om den lokale danske natur, ved at etablere seks kvadratmeter nye faunastriber for hver ny kunde.

Faunastriber er et projekt, hvor lokale landmænd i samarbejde med grønne organisationer og kommuner etablerer levesteder i og ved marken til gavn for insekt- og dyrelivet.

I samarbejde med landmænd og kommuner har vi de senere år etableret flere hundrede kilometer faunastriber for både landmænd, skovejere, boligforeninger osv.”, siger Rasmus Filsø Løbner, der er natur- og vildt rådgiver hos SAGRO.

Strømlinet har nu valgt at støtte etableringen af Faunastriber, og tilbudt at sponsorerer projektet med seks kvadratmeter faunastribe for hver ny blivende kunde, vi får i 2022.

Både Strømlinet og SAGRO er meget stolte af det nye samarbejde, og vil arbejde fokuseret på at etablerer de nye faunastriber de steder, hvor det naturmæssigt giver bedst mening, så fugle, insekter og pattedyr i det åbne land dermed tilgodeses.      

”Strømlinet har valgt at støtte etableringen af Faunastriber fordi vi mener, at det er vigtigt at bakke op om biodiversiteten i den danske natur. Faunastriber giver os mulighed for at gøre en grøn forskel i de lokalområder hvor også vores kunder bor. Dermed støtter vi et initiativ der er både synligt og håndgribeligt, og vi ser frem til godt samarbejdet med SAGRO omkring projektet” udtaler adm. direktør i Strømlinet Magnus Thomsen.

Vi håber at vores kunderne og samarbejdspartnere vil tage godt imod det nye initiativ, og hvis du vil vide mere om faunastribe projektet kan du finde det på https://stromlinet.dk/baeredygtighed/ eller på www.fauanstriber.dk.   

Ring til os

Vi står klar til at hjælpe dig og til at svare på dine spørgsmål vedrørende el, ladeløsninger mm.

Mandag – torsdag: 09:00 – 15:30
Fredag: 09:00 – 15:00

Bliv ringet op

Vi står klar til at hjælpe dig og til at svare på dine spørgsmål vedrørende el, ladeløsninger mm.

Mit samtykke gælder markedsføring fra Strømlinet A/S via e-mail, sms og telefon.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og læse mere om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik på strømlinet.dk/persondatapolitik.