Privat / Erhverv

Vi er Strømlinet

El-markedet er i dag alt for kompliceret at forstå, og det kræver både tid og overskud at skulle regne sig frem til, hvorvidt man bør skifte energiselskab.

Hvem er Strømlinet?
Strømlinet er et nyt og moderne energiselskab, som gør det enkelt, gennemskueligt og billigt at være el-kunde i Danmark.

Vi insisterer på, at strøm skal være ligetil – og derfor er gennemsigtighed centralt for os. Vi har ingen binding eller forvirrende introduktionstilbud, der stiger efter 6 måneder og slet ingen skjulte gebyrer.

Keep it simple
For at gøre det simpelt, har vi kun variable produkter, som følger NoordPools spot priser. Vores priser er altid tilgængelige på vores hjemmeside.

Det er hurtigt og nemt at skifte til Strømlinet. Når du tilmelder dig, klarer vi alt det praktiske og vi sikrer, at du har strøm under hele forløbet.

Vi har skabt en digital og effektiv platform, der giver os mulighed for at skabe værdi for dig som kunde. Kort fortalt, så har vi strømlinet vores processer, så vi kan levere strøm til priser, du forstår.

Billigt Ι Gennemskueligt Ι Enkelt

Hvorfor skal du vælge os?

  • Altid billige og konkurrencedygtige priser
  • Ingen binding – vi er stolte af vores produkt
  • Vi svarer på telefonen når du har spørgsmål
  • Gratis oprettelse – det skal ikke koste noget at blive kunde hos os

Vi leverer til hele Danmark. Vil du høre mere, så er du velkommen til at teste vores kundeservice på 88 44 44 06.

Få strømlinet din el-regning

Tilmeld dig Strømlinet

Tusind tak for din tilmelding.

Du vil inden for 1-2 hverdage modtage en bekræftelse på mail.
Ligger du inde med spørgsmål? Så er du altid mere end velkommen til at sende os en mail på cz@stromlinet.dk eller give os et kald på tlf. 88 44 44 06 alle hverdage mellem 09.00-18.00.

Fortryd