Strømlinet

 

Et uafhængigt dansk familieejet energiselskab med fokus på god kundeservice og den grønne omstilling.

Hvem er Strømlinet?

 

Strømlinet er et uafhængigt dansk familieejet energiselskab med fokus på god kundeservice og den grønne omstilling.

Vores vision er, at gøre det gennemskueligt, enkelt og klimavenligt at være el- og gaskunde i Danmark. Og vi understøtter den grønne omstilling ved kun at tilbyde klimavenlige el-produkter.

Vi insisterer på, at strøm skal være ligetil – og derfor er gennemsigtighed centralt for os. Vi har ingen binding eller forvirrende introduktionstilbud, der stiger efter 6 måneder og slet ingen skjulte gebyrer.

Det er hurtigt og nemt at skifte til Strømlinet. Når du tilmelder dig, klarer vi alt det praktiske og vi sikrer, at du har strøm under hele forløbet.

Vi har skabt en digital og effektiv platform, der giver os mulighed for at skabe værdi for dig som kunde. Kort fortalt, så har vi strømlinet vores processer, så vi kan levere strøm til priser, du forstår.

Afspil video

Støtter op om den danske natur.

 

For hver ny kunde etablerer Strømlinet seks kvadratmeter nye faunastriber i den danske natur.

Strømlinet har valgt at støtte etableringen af Faunastriber fordi vi mener, at det er vigtigt at bakke op om biodiversiteten i den danske natur. Faunastriber giver os mulighed for at gøre en grøn forskel i de lokalområder hvor også vores kunder bor. Dermed støtter vi et initiativ der er både synligt og håndgribeligt.

Læse mere på om Strømlinets arbejde med bæredygtighed her