Strømlinet lancerer ny hjemmeside

 

Strømlinet er nu gået i luften med et helt nyt design og en hjemmeside hvor vores kunder og samarbejdspartnere hurtigt kan få overblik over vores produkter, informationer og grønne tiltag.

Vi, i Strømlinet, er stolte af at præsentere vores nye hjemmeside, som er blevet til i tæt samarbejde med EistrupWeb, der har stået for udvikling og design.

Vi har længe haft et ønske om at få opdateret vores hjemmeside til et mere professionelt og moderne udtryk som også i højere grad understøtter selskabets grønne profil. I samme omgang har vi ønsket at strømline hjemmesiden så vores kunder og samarbejdspartnere let kan få overblik over vores forskellige produkter, informationer og bæredygtige tiltag. Derfor har brugervenlighed og ’hjælp til selvhjælp’ været i fokus, så det er let, hurtigt og intuitivt at finde de informationer man søger via eksempelvis vores FAQ, vores kundelogin (Mit Strømlinet) og vores Partner login.

Hjemmesiden er desuden opbygget så vi nemt kan opdatere den med nyheder, og dermed holde jer løbende opdateret om nye spændende produkter og tiltag fra Strømlinet, prisudviklingen på energimarkederne, samt give gode tips til hvordan man optimerer sit el-forbrug i disse tider og meget mere.

Vi håber, at I vil tage godt imod vores nye hjemmeside, www.stromlinet.dk, og gøre brug af alle de muligheder den tilbyder.

Ring til os

Vi står klar til at hjælpe dig og til at svare på dine spørgsmål vedrørende el, ladeløsninger mm.

Mandag – torsdag: 09:00 – 15:30
Fredag: 09:00 – 15:00

Bliv ringet op

Vi står klar til at hjælpe dig og til at svare på dine spørgsmål vedrørende el, ladeløsninger mm.

Mit samtykke gælder markedsføring fra Strømlinet A/S via e-mail, sms og telefon.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og læse mere om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik på strømlinet.dk/persondatapolitik.