Komplet ladeløsning med ladeboks, installation og serviceaftale til kun 7.994 kr. + 79 kr./md.

 

Som kunde hos Strømlinet får du en komplet ladeløsning med en effektiv og driftsikker ladeboks samt installation og månedlig serviceaftale inkl. fuld refusion af elafgift.

Attraktiv ladeløsning til Strømlinets kunder.

 

Som kunde hos Strømlinet kan du få en komplet ladeløsning fra kun 7.994 kr. + månedlig serviceaftale. Løsningen indeholder en Zaptec Go-ladeboks, standardinstallation og serviceaftale inkl. refusion af elafgiften til en af markedets bedste priser.

Automatisk afgiftsrefusion med serviceaftale

Du ejer ladeboksen, men modtager automatisk refusion af elafgiften på 95,13 øre per kWh med vores serviceaftale til 79 kr./md.

 
Samlet mindstepris for 6 mdr. kr. 8.468,- 14 dages fuld fortrydelsesret.
 
Samlet mindstepris for 6 mdr. kr. 3.189,- 14 dages fuld fortrydelsesret.
 
Samlet mindstepris for 6 mdr. kr. 3.189,- 14 dages fuld fortrydelsesret.

Suveræn ladeløsning inkl. fuld refusion af elafgift

 

Sådan gør du brug af tilbuddet.

 

1. Bestil online

Bestil din ladeboks med serviceaftale her på siden. Du modtager din ladeboks sammen med installationen.

2. Opsætning aftales

Vores installationspartner i lokalområdet ringer til dig og koordinerer tid og sted for opsætning.

3. Ladeboks opsættes

Installatør opsætter og tilslutter din ladeboks på den aftalte dato. Din serviceaftale aktiveres samtidig.

4. Oplad din elbil

Oplad din bil derhjemme når det passer dig. Hvert kvartal opgøres refusion, som automatisk udbetales til dig.

Zaptec - enkel, sikker og kraftfuld.

 

Zaptec Go er verdens mindste og smarteste oplader, der uden problemer kan anbringes overalt. Den er certificeret i henhold til de højeste sikkerhedsstandarder, og er derfor en af de sikrest opladere, du finder på markedet.

Boksen leveres uden ladekabel* og installeres standard som en 11kW/16 ampere løsning.

*Du kan tilkøbe ladekabel samtidig med at du køber ladeboks og serviceaftale.

Monta - smart opladning derhjemme og på farten.

 

Fuld kontrol over din hjemmelader
Med Monta kan du fjernstyre din hjemmeladning, og du kan nemt dele og give venner, familie og gæster adgang til din ladestander. I app’en finder du opladningsstatistik på kWh, elpriser, CO2 med mere.

Indstil din ladestander som offentlig med dine egne tidsplaner og priser.

Når du skal lade på farten
Monta-appen hjælper dig med at oplade hvor som helst. Monta er godt på vej til at dække 90 % af alle de ladestandere, der er tilgængelige i og uden for Europa, og du kan oplade på en hvilken som helst af de mere end 330 000 ladestandere i Europa.
Sortér efter opladningshastighed, pris, operatør og meget mere. Start nemt opladningen, og fuldfør betalingen via kreditkort, Apple Pay, Google Pay eller Monta Wallet. 

Fremtidssikret installation.

 

Ladeboksen sælges med en standardinstallation. Vi sørger altid for, at installationen er fremtidssikret, så du senere kan koble flere ladebokse til, hvis dit behov ændrer sig.

Ekstra arbejde ved installation afregnes direkte mellem dig og vores installationspartner.

Efter bestilling af din ladeløsning, sætter vi installationen i gang. Installatøren aftaler installationsdato direkte med dig og kommer med din ladeboks og ladebrik ved installation. Så snart ladeboksen er installeret og aktiveret, starter din serviceaftale.

Attraktiv ladeløsning til Strømlinets kunder.

 
Hvad får man med en standardinstallation?

1. Installation af ladeboks, der sikrer at opladning af din elbil eller plugin hybrid sker med størst mulig sikkerhed. Samtidig opfylder installationen de krav, som bilfabrikanterne stiller i henhold til deres garanti.

2. Levering og installation samt automatsikring til enten 1- eller 3- faset tilslutning inklusiv N, gældende for både 16,20 eller 32 A og fejlstrømsafbryder HPFI, enten som kombi eller separate enheder, i eksisterende el-tavle. Fejlstrømsafbryder er type A.

3 .Fra eksisterende gruppetavle trækker installatøren installationskabel på 5 g 6 mm2 op til 15 meter langs eksisterende gulv eller væg, bøjlet, klipset eller i passende størrelse hvid plastkanal. Kablet monteres i ladeboks. Ved eventuel føringsvej faktureres du pr. meter.

4. Elinstallatøren tester, at ladeboks fungerer og sikrer, at alle forbindelser er tilsluttet korrekt og i henhold til gældende lovgivning. 

Hvad ligger typisk ud over standardinstallationen?

Der kan være forhold eller ønsker som gør at installationen ligger ud over standardinstallation. Det kan bl.a. være ved gravearbejde eller ekstra jordspyd. Vores installatørpartnere vil altid forventningsafstemme med dig vedr. opgavens omfang og pris inden installationen påbegyndes. 

Betingelser for en standardinstallation

1. Ladeboksen placeres, hvor det er placerings- og opladningsmæssigt hensigtsmæssigt og muligt, typisk på garagevæg, carport eller husmur (ved en vægmontering).

2. Gruppetavlen skal være placeret i stueplan. Højdeforskelle mellem elinstallation og terræn må maximalt være 1,0 meter.

3. Sikring foran gruppetavlen må ikke overstige 63 ampere.

4. Du har virksom jord-elektrode i din installation. Hvis bilen har skærpede krav til overgangsmodstand ud over den lovpligtige afregnes det på medgået tid og forbrugt materiale.  Krav til jordforbindelse er max 100 Ohm. Hvis din installation har en højere modstand end 100 Ohm, må der på beregnes ekstra jordspyd og en ekstra omkostning for installationen.

5. Du har de fornødne ampere til rådighed i din installation, især relevant ved installation af ladeboks med effekt større end 11 kW.

6. Du skal have mobildækning (4G) dér, hvor ladeboksen skal sidde. Der sidder et simkort i udstyret, som skal kunne komme på telefonnettet. Manglende forbindelse ses oftest i landområder eller kældre. hvis du ikke har mobildækning, skal ladeboksen kobles op på din wifi. 

Hvordan fungerer refusion af elafgift?

Oplader du derhjemme på en ladeboks fra Spirii betaler du din egen strømpris direkte til dit elselskab.

Med en Spirii Connect serviceaftale modtager du refusion af den elafgift, som du betaler for den strøm, du bruger til opladning. Refusionssatsen er pr. 1. januar 2021 1,12 kr./kWh. Det vil sige, at du får 1,12 kr. tilbage pr. kWh, som du bruger på opladning hjemme ladeboksen.

Vi udbetaler refusionen hvert kvartal – januar, april, juli og oktober.

Bemærk, at du kun kan modtage refusion af elafgiften, hvis du betaler fuld afgift på din el. Hvis du har solceller, jordvarme, elvarme eller anden egenproduceret strøm, som du ikke betaler elafgift af er du ikke berettiget til refusion af elafgift. Du kan tjekke med dit elselskab, om du betaler fuld elafgift.

Kan det betale sig med en serviceaftale?

Beregninger viser, at hvis du primært vil lade derhjemme og kører mindre end 30.000 km om året, kan en ladeløsning hvor du selv ejer ladeboksen og via en serviceaftale får refunderet din elafgift bedst betale sig.

Eksempel på dine udgifter til opladning hjemme med et kørselsbehov på 15.000 km om året og opladning derhjemme på en ladeboks med Spirii Connect serviceaftale.

15.000 km om året svarer til ca. 3.000 kWh.

Årlig udgift til strøm: 3.000 kWh x 2.2 kr./kWh = 6.600 kr.

Årlig udgift til Spirii Connect serviceaftale: 12 x 79 kr. = 948 kr.

Afgiftsrefusion pr. år: 3.000 kWh x 1,12 kr. = 3.360 kr.

Afgiftsrefusion fratrukket Spirii Connect serviceaftale: (3.360 kr. – 948 kr.) = 2412 kr./år.

Nettoudgift til kørestrøm om måneden: (6.600 kr. + 948 kr. – 3.360 kr.)/12 = 349 kr./md.

Har du allerede en ladeboks installeret?
Har du allerede en ladeboks installeret, kan du spare op til 2.499 kr. da det gør installationsarbejdet billigere.

Vi tager din eksisterende boks ned, så du slipper for gebyr til din nuværende leverandør.