Tak for tilmeldingen.

 

Den 23. september 2022 præsenterede et bredt flertal i folketinget rammerne for den indgåede “vinteraftale”, som, blandt andet, giver danskerne mulighed for at få indefrosset en del af deres energiregning.

Du er nu tilmeldt indefrysningsordningen.

 

Den 23. september 2022 præsenterede et bredt flertal i folketinget rammerne for den indgåede ‘vinteraftale’ som, blandt andet, giver danskerne mulighed for at få indefrosset en del af deres energiregning. Ordningen er indført som en håndsrækning til de mange danske familier, der er hårdt ramt af både inflationen og de ekstraordinære høje energipriser.

Ordningen træder i kraft den 1. november 2022, men vi kender endnu ikke alle detaljerne for ordningen endnu. Vores kundeservice kan derfor heller ikke svare på alle spørgsmål om ordningen endnu. Vi henviser i stedet til denne FAQ på borger.dk som dækker de mest almindelige spørgsmål om ordningen og denne opdateres løbende.

Så snart alle har detaljerne for ordningen, og tilmeldingsprocessen på plads, vil du kunne læse mere om det her på siden som løbende vil blive ændret og opdateret, efterhånden som vi bliver bekendt med detaljerne.

Indefrysningsordningen for virksomheder:

Med indefrysningsordningen er der fastlagt et loft over, hvor høj prisen på el, gas- og fjernvarme kan blive. Ordningen for virksomheder giver mulighed for, at virksomheder kan få indefrosset op til 15 mio. kr. i el- og gasudgifter samlet  og op til 3,75 mio. kr. i fjernvarmeudgifter.

Den enkelte virksomhed vil kunne bede sit energiselskab om at få indefrosset den del af virksomhedens energiudgifter, der overstiger de fastlagte lofter, og afdrage lånet til energiselskabet over en årrække. Ordningen giver mulighed for indefrysning i 12 måneder, en afdragspause på 1 år og en efterfølgende afdragsperiode af det indefrosne beløb på op til 4 år. Staten dækker energiselskabernes likviditetsbehov som følge heraf.

Det er den enkelte virksomheds eget ansvar at holde øje med, at den holder sig under de pågældende lofter på samlet 15 mio. kr. i el- og gasudgifter  og op til 3,75 mio. kr. i fjernvarmeudgifter, og melde sig ud af indefrysningsordningen, inden de evt. overskrides.

Læs mere om ordningen for virksomheder på virksomhedsguiden.dk

Oftest stillede spørgsmål.

 
Lorem ipsum

Dolor sit amet

Lorem ipsum

Dolor sit amet

Lorem ipsum

Dolor sit amet

Lorem ipsum

Dolor sit amet

Lorem ipsum

Dolor sit amet

Mit samtykke gælder markedsføring fra Strømlinet A/S via e-mail, sms og telefon.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og læse mere om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik på strømlinet.dk/persondatapolitik.