Strømlinet sender en komplet og attraktiv ladeløsning på markedet

 

Som kunde hos Strømlinet kan du nu få en komplet ladeløsning fra kun 9.995 kr. + månedlig serviceaftale. Løsningen tilbydes i samarbejde med Spirii og indeholder en effektiv og driftsikker Zaptec Go ladeboks inkl. installation, månedlig serviceaftale samt refusion af elafgift til en af markedets bedste priser.

Zaptec Go – Markedets mindste ladeboks

Den lille, smarte ladeboks fra den norske producent Zaptec er markedets mindste ladeboks uden at gå på kompromis med effektivitet, sikkerhed og funktioner. Ladeboksen lever op til alle krav om sikkerhed, smarte funktioner og kan lade med op til 22kW. Med din Spirii Go app kan du opsætte din ladeboks, som du ønsker, indstille tid for opladning og altid følge med i forbrug – hjemme og ude. Ladeboksen Zaptec Go er 3-faset og passer til alle slags elbiler og plug-in hybridbiler. Ladeboksen er lige så elegant og smart indeni, som udenpå

Fremtidssikret løsning

Ladeboksen kommer med en standardinstallation. Men vi sørger altid for at installationen er fremtidssikret, så du senere kan koble flere ladebokse til, hvis dit behov ændrer sig.

Du får altså en komplet ladeløsning med ladeboks, installation og månedlig serviceaftale inkl. refusion af elafgift. Vi sørger for alt fra installation til refusion af elafgift, drift og support, så du altid er fuldt opladt.

Klik ind på stromlinet.dk/ladestander og bestil din ladeboks allerede i dag.

Mit samtykke gælder markedsføring fra Strømlinet A/S via e-mail, sms og telefon.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og læse mere om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik på strømlinet.dk/persondatapolitik.