Nemt Ι Billigt Ι Enkelt

1. Vi er ordentlige

Vi sætter en dyd i at opføre os ordenligt og vi holder altid vores ord. Skulle vi lave en fejl, så tager vi ansvar. Derfor har vi heller ingen binding eller opsigelsesperiode.

2. Vi er her for kunden

eksemVi sætter en dyd i at opføre os ordenligt og vi holder altid vores ord. Skulle vi lave en fejl, så erkender vi det og tager ansvar. Derfor har vi heller ingen binding eller opsigelsesperiode.

Hvem er Strømlinet?
Strømlinet A/S er et dansk privatejet og uafhængigt energiselskab, med fokus på at gøre det enkelt, nemt og bekvemt for dig at være kunde. Elmarkedet er kompliceret , og det kræver både tid og overskud at sætte sig ordentligt ind i. Prismæssigt er der typisk ingen mærkbar forskel er på valget af udbyder. Det skyldes at langt størstedelen af en elregning er skatter og afgifter, som er ens uanset hvilken elleverandør man vælger. For os er det afgørende at kunden er tilfreds og føler sig ordentlig behandlet.

3. Vi vil samarbejde

Vi sætter en ære i at være nemme at samarbejde med. Vi vil altid være behjælpelige med at løse problemer og udfordringer, om du er kunde, leverandør eller samarbejdspartner.

4. Vi gør det enkelt

Vi vil have gennemskuelige og simple regninger, som er til at forstå. Vores kommunikation foregår som udgangspunkt elektronisk via e-mail, da det både sparer penge og er bedre for miljøet.

Vil du vide mere?

Se om du kan finde svaret i vores FAQ-sektion. Finder du ikke svaret her på dit spørgsmål her, så er du velkommen til at ringe til vores kundeservice på 88 44 44 06.

Spring ventetiden over

Har du spørgsmål til det ene eller det andet?

Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
Bliv ringet op

Mit samtykke gælder markedsføring fra Strømlinet A/S via e-mail, sms og telefon.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og læse mere om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik på strømlinet.dk/persondatapolitik.