Komplet ladeløsning med ladeboks, installation og serviceaftale til kun 9.499 kr. + 79 kr./md.

 

Som kunde hos Strømlinet får du en komplet ladeløsning med en effektiv og driftsikker ladeboks samt installation og månedlig serviceaftale inkl. refusion af elafgift.

Fordel #1

 

Evt. beskrivelse af fordel

Fordel #2

 

Evt. beskrivelse af fordel

Fordel #3

 

Evt. beskrivelse af fordel

Attraktiv ladeløsning til Strømlinets kunder.

 

Som kunde hos Strømlinet kan du få en komplet ladeløsning fra kun 9.499 kr. + månedlig serviceaftale. Løsningen indeholder en Easee-ladeboks, standardinstallation og serviceaftale inkl. refusion af elafgiften til en af markedets bedste priser.

Automatisk afgiftsrefusion med serviceaftale

Du ejer ladeboksen, men modtager automatisk refusion af elafgiften på 86,63 øre per kWh med vores serviceaftale til 79 kr./måned.

 
*Samlet mindstepris for 6 mdr. kr. 10.469,- 14 dages fuld fortrydelsesret.
 
*Samlet mindstepris for 6 mdr. kr. 11.973,- 14 dages fuld fortrydelsesret.

Ladeboks inkl. installation og serviceaftale* 9.499 kr. + 79 kr./md.

 

Betingelser for serviceaftale

*Ved køb oprettes en serviceaftale til 79 kr./md. i minimum 6 måneder (mindstepris 474 kr.). Aftalen sikrer dig automatisk refusion af elafgift og fuld garanti. Aftalen kan opsiges med en måneds varsel + løbende måned og tidligst 6 måneder efter indgåelse af aftalen.  Betaling for aftalen sker månedsvis og første gang når din ladeboks aktiveres.

**Du modtager din ladeboks inden selve installationen, så vi er sikre på, at alt er klar til installatøren. Vi trækker først betalingen for ladeboks og installation, når din ladeboks er installeret og aktiveres.

*** Læs mere om standardinstallation her.

Sådan gør du brug af tilbuddet.

 

1. Bestil online

Bestil din ladeboks med serviceaftale her på siden. Du modtager din ladeboks sammen med installationen.

2. Opsætning aftales

Vores installationspartner i lokalområdet ringer til dig og koordinerer tid og sted for opsætning.

3. Ladeboks opsættes

Installatør opsætter og tilslutter din ladeboks på den aftalte dato. Din serviceaftale aktiveres samtidig.

4. Oplad din elbil

Oplad din bil derhjemme når det passer dig. Hvert kvartal opgøres refusion, som automatisk udbetales til dig.

Zaptec Go - Markedets mindste ladeboks.

 

Den lille, smarte ladeboks fra den norske producent Zaptec er markedets mindste ladeboks uden at gå på kompromis med effektivitet, sikkerhed og funktioner. Ladeboksen lever op til alle krav om sikkerhed, smarte funktioner og kan lade med op til 22kW. Med din Spirii Go app kan du opsætte din ladeboks, som du ønsker, indstille tid for opladning og altid følge med i forbrug – hjemme og ude. Ladeboksen Zaptec Go er 3-faset og passer til alle slags elbiler og plug-in hybridbiler. Ladeboksen er lige så elegant og smart indeni, som udenpå.

Boksen leveres uden ladekabel* og installeres standard som en 11kW/16 ampere løsning.

*Du kan tilkøbe et type II ladekabel samtidig med at du køber ladeboks og serviceaftale.

Smart opladning derhjemme og på farten med Spirii Go.

 

Oplad bilen når strømmen er billig
Med Spirii Go appen kan du selv indstille din ladeboks til at oplade bilen når strømmen er billigst og belastningen mindst. Du kan altid følge med i dit forbrug, justere lys- og strømstyrke og låse kabel fast.

Læs mere om Spirii Go her.

Når du skal lade på farten
Find offentlige ladestandere, start opladning og betal med det samme. Med Spirii Go har du både adgang til alle Spiriis offentlige ladestander samt offentlige ladestandere fra operatører, der tilbyder roaming i Danmark og resten af Europa.

Læs mere om Spiriis offentlige netværk her.

Fremtidssikret installation.

 

Ladeboksen sælges med en standardinstallation. Vi sørger altid for, at installationen er fremtidssikret, så du senere kan koble flere ladebokse til, hvis dit behov ændrer sig.

Ekstra arbejde ved installation afregnes direkte mellem dig og vores installationspartner.

Efter bestilling af din ladeløsning, sætter vi installationen i gang. Installatøren aftaler installationsdato direkte med dig og kommer med din ladeboks og ladebrik ved installation. Så snart ladeboksen er installeret og aktiveret, starter din serviceaftale.

Attraktiv ladeløsning til Strømlinets kunder.

 
Hvad får man med en standardinstallation?

1. Installation af ladeboks, der sikrer at opladning af din elbil eller plugin hybrid sker med størst mulig sikkerhed. Samtidig opfylder installationen de krav, som bilfabrikanterne stiller i henhold til deres garanti.

2. Levering og installation samt automatsikring til enten 1- eller 3- faset tilslutning inklusiv N, gældende for både 16,20 eller 32 A og fejlstrømsafbryder HPFI, enten som kombi eller separate enheder, i eksisterende el-tavle. Fejlstrømsafbryder er type A.

3 .Fra eksisterende gruppetavle trækker installatøren installationskabel på 5 g 6 mm2 op til 15 meter langs eksisterende gulv eller væg, bøjlet, klipset eller i passende størrelse hvid plastkanal. Kablet monteres i ladeboks. Ved eventuel føringsvej faktureres du pr. meter.

4. Elinstallatøren tester, at ladeboks fungerer og sikrer, at alle forbindelser er tilsluttet korrekt og i henhold til gældende lovgivning. 

Hvad ligger typisk ud over standardinstallationen?

Der kan være forhold eller ønsker som gør at installationen ligger ud over standardinstallation. Det kan bl.a. være ved gravearbejde eller ekstra jordspyd. Vores installatørpartnere vil altid forventningsafstemme med dig vedr. opgavens omfang og pris inden installationen påbegyndes. 

Betingelser for en standardinstallation

1. Ladeboksen placeres, hvor det er placerings- og opladningsmæssigt hensigtsmæssigt og muligt, typisk på garagevæg, carport eller husmur (ved en vægmontering).

2. Gruppetavlen skal være placeret i stueplan. Højdeforskelle mellem elinstallation og terræn må maximalt være 1,0 meter.

3. Sikring foran gruppetavlen må ikke overstige 63 ampere.

4. Du har virksom jord-elektrode i din installation. Hvis bilen har skærpede krav til overgangsmodstand ud over den lovpligtige afregnes det på medgået tid og forbrugt materiale.  Krav til jordforbindelse er max 100 Ohm. Hvis din installation har en højere modstand end 100 Ohm, må der på beregnes ekstra jordspyd og en ekstra omkostning for installationen.

5. Du har de fornødne ampere til rådighed i din installation, især relevant ved installation af ladeboks med effekt større end 11 kW.

6. Du skal have mobildækning (4G) dér, hvor ladeboksen skal sidde. Der sidder et simkort i udstyret, som skal kunne komme på telefonnettet. Manglende forbindelse ses oftest i landområder eller kældre. hvis du ikke har mobildækning, skal ladeboksen kobles op på din wifi. 

Hvordan fungerer refusion af elafgift?

Oplader du derhjemme på en ladeboks fra Spirii betaler du din egen strømpris direkte til dit elselskab.

Med en Spirii Connect serviceaftale modtager du refusion af den elafgift, som du betaler for den strøm, du bruger til opladning. Refusionssatsen er pr. 1. januar 2021 1,12 kr./kWh. Det vil sige, at du får 1,12 kr. tilbage pr. kWh, som du bruger på opladning hjemme ladeboksen.

Vi udbetaler refusionen hvert kvartal – januar, april, juli og oktober.

Bemærk, at du kun kan modtage refusion af elafgiften, hvis du betaler fuld afgift på din el. Hvis du har solceller, jordvarme, elvarme eller anden egenproduceret strøm, som du ikke betaler elafgift af er du ikke berettiget til refusion af elafgift. Du kan tjekke med dit elselskab, om du betaler fuld elafgift.

Kan det betale sig med en serviceaftale?

Beregninger viser, at hvis du primært vil lade derhjemme og kører mindre end 30.000 km om året, kan en ladeløsning hvor du selv ejer ladeboksen og via en serviceaftale får refunderet din elafgift bedst betale sig.

Eksempel på dine udgifter til opladning hjemme med et kørselsbehov på 15.000 km om året og opladning derhjemme på en ladeboks med Spirii Connect serviceaftale.

15.000 km om året svarer til ca. 3.000 kWh.

Årlig udgift til strøm: 3.000 kWh x 2.2 kr./kWh = 6.600 kr.

Årlig udgift til Spirii Connect serviceaftale: 12 x 79 kr. = 948 kr.

Afgiftsrefusion pr. år: 3.000 kWh x 1,12 kr. = 3.360 kr.

Afgiftsrefusion fratrukket Spirii Connect serviceaftale: (3.360 kr. – 948 kr.) = 2412 kr./år.

Nettoudgift til kørestrøm om måneden: (6.600 kr. + 948 kr. – 3.360 kr.)/12 = 349 kr./md.

Har du allerede en ladeboks installeret?

Har du allerede en ladeboks installeret, kan du spare op til 2.499 kr. da det gør installationsarbejdet billigere.

Vi tager din eksisterende boks ned, så du slipper for gebyr til din nuværende leverandør.